İZMİR / ALİAĞA - Gazi Ortaokulu

Mrt

2024 LGS Başvuru ve Uygulama Klavuzu yayınlandı. Başvurular 18 MART-29 MART 2024 tarihleri arasında veliler tarafından yapılacaktır.

Mrt

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100.Yıl Etkinlikleri kapsamında okulumuz bahçesinde kutlama proğramı öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin eşliğinde büyük bir coşkuyla kutlandı

Okulumuzda Avrupa Code Haftası Kapsamında çeşitli etkinlikler yapıldı.

Haz

Okulumuz İngilizce öğretmeni Mukaddes Şahin rehberliğinde 7/B sınıfının 27 öğrencisiyle birlikte yürütülen eTwinning projesi "HOPES" ( Here Our Problems, Easy Solutions) için yaygınlaştırma amacıyla, proje etkinliklerinden oluşan iki pano hazırlandı. eTwinning Avrupa'daki öğretmen ve öğrencilerin birlikte projeler yürütebilmesini sağlayan bir platformdur. Projemiz İtalya, Portekiz, Almanya ve Türkiye'den altı okul, altı öğretmen ve 127 öğrenciyle yürütülmüştür. Türkiye ve İtalya proje kurucusudurlar. Projemizin konusu, ergenlerin yaşadıkları problemleri belirlemek ve en önemlilerini ele alarak farklı yöntemlerle çözüm yolları bulabilmektir.  Projemizin amacı öğrencilerimizin problem çözme, analitik, eleştirel, yaratıcı düşünebilme,  ve yabancı dil becerilerini geliştirebilmektir. Projemiz için Ulusal Kalite Etiketi Ödülü'ne başvuru yapılacaktır.

May

6. Sınıf öğrencilerimiz Efes, Selçuk, Meryem ana ve Şirince bölgesinde tarihi ve turistik yerleri ziyaret etti.

May

Okulumuz 5-C sınıfı öğrencileri Bergama Gezisinde

Nis

İnternet Haftası sebebiyle okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Nis

ÇEDES(Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Projesi Kapsamında Okulumuzda Kardeş Okul Toplantısı Gerçekleştiriildi. Hatay Kırkhan işçesinde yer alan kardeş okulumuz için yardım ulaştırmak için planlamalar yapıldı.

Okulumuzda bulunan depremzede öğrencilerimizin çeşitli konularda ihtiyaçları giderildi. Ev ziyaretleri gerçekleştirildi.

Nis

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün organize ettiği Yıldız Erkekler Basketnol Turnuvasında okul takımımız ŞAMPİYON olarak bizleri gururlandırdılar. Öğrencilerimizi ve emek veren öğretmenlerini kutluyoruz.

Nis

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün organize ettiği Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvasında okul takımımız İkinci olarak bizleri gururlandırdılar. Öğrencilerimizi ve emek veren öğretmenlerini kutluyoruz.

Nis

Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Fedarasyonu(TAZOF) tarafından ilçemizde düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında öğrencilerimiz

Seyfullah Ali Kaymak İlçe Kulami oyunu 1.si,

Hayrünisa Güçlü Reversi oyunu 2. si,

Asmin Gürlek Küre oyunu 2.si,

Su Gümüş Pentago oyunu 4.sü

olarak bizleri gurulandırdı kendilerini ve emek veren öğretmenlerini kutluyoruz.

Nis

İlahiyatçı yazar sayın Veli Demir tarafından okulumuzda "Ramazan ve Oruç" konusu ile gerçekleştirilen seminere öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdi. Seminer sonunda çeşitli sorular sorarak kitap hediye eden Sayın Veli Demir kitapları imzalayarak öğrencilerimize güzel hatıralar bıraktı. Kendisine ve semineri organize eden Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Ayşenur Gökgöz'e teşekkür ediyoruz.