İZMİR / ALİAĞA - Gazi Ortaokulu

Ara

Gazi Ortaokulu Rehber Öğretmeni Gülçin Çakır tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi´nin engellilerin sorunlarına dikkat çekmek, bireysel ve toplumsal yaşamda karşılaştıkları sıkıntıları ve engelleri toplumun diğer kesimlerine de uygulamalı olarak hissettirmek amacıyla kurduğu Türkiye´nin ilk "ENGELLİ FARKINDALIK MERKEZİ"  ne 19.10.2018 tarihinde gezimiz düzenlenmiştir.

Ara

Mevlidi Nebi Haftası  okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Petkim konferans salonunda düzenlenen programa bu sene de büyük beğeni ve ilgi vardı.

Okulumuzda düzenlediğimiz törenle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladık.

Ekm

İlçemizde geniş kitlelere hitap edecek şekilde 4-5-6 Ekim 2018 tarihlerinde bilim şenliği yaparak ilçemizin bilime karşı olumlu tutum geliştirmesini amaçladık.

Ekm

Kodlama etkinlikleri kapsamında okulumuzda panolar hazırlandı çeşitli etkinlikler yapıldı.

Ekm

23 Ekim Salı günü saat 12.30 da Okul Aile Birliği nin genel kurul toplantısı yapılacaktır. Velilerimizin toplantıya katılımlarını bekliyoruz. Yer:A blok anfi( Ana bina)

Eyl

2018-2019 öğretim yılı 5. sınıflara yönelik uyum çalışmamız 11.09.2018 salı günü saat 10.00 da yapılacaktır.

Okul Kurum Standartları Öğrenci ve Veli Anketleri Başladı

May

23 Nisan sabahı öğrencilerimizin hep birlikte kahvaltı yapmalarıyla başlayan etkinlikler tören, yarışmalar ve eğlence ile devam etti.

May

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Düzenlenen Spor Müsabakalarında Madalyaya Doyduk.

Nis

Okulumuz öğrencileri Batuhan Ediz GÜLER, Arda TANIŞAN, Bekir Samet GÜZLEK, Redan ÖZER İzmir´de 3 Nisan 2018 tarihinde düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasına katıldılar. Diğenöğrencilerimiz yarı finale kadar yükselme başarısını gösterirken öğrencimiz Arda TANIŞAN "Kulami" oyununda İzmir birinci oldu. Öğrencimiz Türkiye genelinde düzenlenecek yarışmada İzmir ilini temsil edecek.