İZMİR / ALİAĞA - Gazi Ortaokulu

Okul Kurum Standartları Öğrenci ve Veli Anketleri Başladı

May

23 Nisan sabahı öğrencilerimizin hep birlikte kahvaltı yapmalarıyla başlayan etkinlikler tören, yarışmalar ve eğlence ile devam etti.

May

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Düzenlenen Spor Müsabakalarında Madalyaya Doyduk.

Nis

Okulumuz öğrencileri Batuhan Ediz GÜLER, Arda TANIŞAN, Bekir Samet GÜZLEK, Redan ÖZER İzmir´de 3 Nisan 2018 tarihinde düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasına katıldılar. Diğenöğrencilerimiz yarı finale kadar yükselme başarısını gösterirken öğrencimiz Arda TANIŞAN "Kulami" oyununda İzmir birinci oldu. Öğrencimiz Türkiye genelinde düzenlenecek yarışmada İzmir ilini temsil edecek.

Nis

Gazi Ortaokulu Rehber Öğretmenleri Gülçin Çakır ve İrem Altunten tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi´nin engellilerin sorunlarına dikkat çekmek, bireysel ve toplumsal yaşamda karşılaştıkları sıkıntıları ve engelleri toplumun diğer kesimlerine de uygulamalı olarak hissettirmek amacıyla kurduğu Türkiye´nin ilk "ENGELLİ FARKINDALIK MERKEZİ"  ne 30.03.2018 tarihinde gezimiz düzenlenmiştir.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi´nin 103. Yıldönümü Nedeniyle Okulluöuzda Çeşitli Etkinlikler Yapıldı

Mrt

İstiklal Marşınının Kabulünün 97. Yılını Çeşitli Etkinliklerle kutladık.

Öğrencilerimiz Görsel Sanatlar Dersi Çalışmaları Se Gilendi

Mrt

Pi günü çeşi etkinliklerle kutlandı.yarışmalardüzenlendi. Öğrencilerimizin hazırladığı kurabiyeler kermes yapılarak satılrken elde edilen gelirin bir kısmı LÖSEV‘e bir kusmı okulumuzda yürütülen yetim kardeşim projesine bağışlandı.

Mrt

Sivil Savunma Haftası nedeniyle okulumuzda yangın tatbikatı yapıldı. Petkim Teknik Emniyet ve Sağlık Birimleri tatbikatımıza destek verdiler.

Şbt

Teknoloji Tasarım dersi kapsamında 7. Sınıflarımızın hazırladığı “Mimari Çizimler” ve 8. Sınıflar “Kurgu Kuşağı” çalışmaları sergilendi.

.